HISTORIER OM
MIGRENE

Det er vanskelig for personer som ikke opplever migreneanfall å forstå hvor mye migrene faktisk påvirker dagliglivet. Har du noensinne gått glipp av ting med familie, kolleger eller venner på grunn av migrene?

Historiene vi presenterer her viser hvordan migrenen innvirker på livene til Jane og hennes omgangskrets. Del din fortelling om en gang du gikk glipp av noe på grunn av migrene ved å bruke hashtagen #SpeakYourMigraine.

Marias
Historie 

Maria har hatt migrene siden hun var i tenårene. Hun har lært seg å leve med sykdommen og blitt flinkere til å ta hensyn til hva som utløser migrenen. Planlegging blir viktig når man lever med migrene. NO1904990295 

Karis
Historie

Kari har hatt migrene siden hun var barn. Hun forteller om hvordan sykdommen har begrenset henne i hverdagen. Kunnskap om hva som utløser migrenen er viktig for å kunne ha et så godt liv som mulig. NO1904990295 

Uppdaterad: 04-09-2018

Jane og Zacs
Historie

Zac savner moren sin, Jane. Hun ville gjort hva som helst for Zac, men det er ikke noe hun kan gjøre for å sette en stopper for de dagene hun går glipp av på grunn av migrenen. 

Jane og Helenes
Historie 

Helene er sjefen til Jane. Jane har vist Helen at hun er et verdifullt teammedlem. Når Jane er borte på grunn av migrene, står Helene og teamet alltid klare til å steppe inn for henne.